Jak nawilżyć włosy?

Panna Krysia stworzył temat: Jak nawilżyć włosy?

Jak i czym najlepiej jest nawilżać włosy? Moje dość szybko tracą swoją kondycję kiedy przebywam w przesuszonych pomieszczeniach, albo gdy zaczyna się robić ciepło i słońce robi z moją fryzurą, co chce.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Filemon odpowiedział w temacie: Jak nawilżyć włosy?

Najlepszym sposobem jest stosowanie dobrej jakości kosmetyków do włosów. Moja dziewczyna zamawia je niemal hurtowymi ilościami i przetestowała mnóstwo różnych firm. Po tym jak zafarbowała włosy przy pomocy farby , nie ma jakichkolwiek problemów z ich nawilżeniem. Włosy zostały całkowicie odżywione i doskonale się prezentują. Jak dobrze poszukasz, to na tej stronce znajdziesz bardzo dużo różnych produktów, które poprawią stan Twoich włosów i nawilżą je.

baldek odpowiedział w temacie: Jak nawilżyć włosy?

Ja zawsze polecam kosmetyki profesjonalne i te które mam sprawdzone. Zawsze dobieram swoim klientkom odpowiednie kosmetyki do ich rodzaju włosów, dobry fryzjer przeprowadzi wywiad czego klientka oczekuje i z jakimi problemami się zmierza.

honoratta odpowiedział w temacie: Jak nawilżyć włosy?

Warto zacząć od podstaw, czyli odpowiedniego szamponu do włosów. W przypadku suchych włosów, blasku i delikatności doda im szampon z konopi https://medicalhemp.pl/produkt/szampon-do-wlosow/ . Po jego użyciu włosy są miękkie w dotyku.

ryczka odpowiedział w temacie: Jak nawilżyć włosy?

olejowanie, maseczkowanie i przede wszystkim - nie wysuszanie włosów suszarką czy omijanie prostownic czy lokówek jeżeli nie trzeba. ewentualnie warto nakładać produkty ochronne.

pisaczkowa odpowiedział w temacie: Jak nawilżyć włosy?

mnie najbardziej sprawdzaja sie kosmetyki kerastase, cene maja duza ale sa wydajne i starczaja na dlugo

Moderatorzy: Aniafryzjerbygaganova
Zasilane przez Forum Kunena

Najnowsze posty na forum