Prostownica do włosów do 200zł - proszę o pomoc

bolek21 stworzył temat: Prostownica do włosów do 200zł - proszę o pomoc

Witajcie.
Moja dziewczyna w grudniu ma urodziny. Postanowiłem jej kupić prostownicę do włosów. Do tej pory używa jakiegoś Euroluxa za 30 zł.
Wiem, że lubi sobie zrobić czasami loczki, ale szybko się jej prostują. Nie są trwałe. Jeżeli włosy sobie wyprostuje to też bardzo szybko wracają do stanu pierwotnego. Jej włosy w stanie naturalnym są lekko kręcone. O tych loczkach wspomniałem, bo przeglądałem trochę kilka modeli prostownic i niektóre mają możliwość kręcenia. Oczywiście mnie zadowoli także sama prostownica i bardziej o nią mi chodzi, ale jeśli takie prostownice 2w1 są ok, to mógłbym jej wziąć taką.
Czy do 200zł dostanę coś sensownego? Oczywiście ona jest amatorką i do takich celów sprzęt byłby używany.
Pozdrawiam.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

aganova odpowiedział w temacie: Prostownica do włosów do 200zł - proszę o pomoc

http://allegro.pl/prostownica-remington-s-1051-kreci-wlosy-jonizacja-i4793501049.html

Freezur_pl odpowiedział w temacie: Prostownica do włosów do 200zł - proszę o pomoc

Nie musi być to prostownica z allegro,ale generalnie poszukaj wśród modeli Babyliss lub Remingtona-najlepiej z regulacją temperatury,to jedne z lepszych firm w podanym budżecie a teraz z okazji świąt i promocji kupisz je znacznie taniej,najlepiej z regulacją temperatury.

Freezur.pl

fryzjer-info odpowiedział w temacie: Prostownica do włosów do 200zł - proszę o pomoc

Część z opisu::laugh:
Piszą opis chyba tylko po to, żeby namieszać w głowach.

Do 200zł bez problemu znajdzie się prostownica profesjonalna, z płytkami tytanowymi (lepsze od ceramicznych).

uRadka_pl odpowiedział w temacie: Prostownica do włosów do 200zł - proszę o pomoc

Poniekąd racja,ale to też zależy gdzie kupujemy i jeżeli w dobrych sklepach czy hurtowniach z artykułami fryzjerskimi to można zejść do kwoty poniżej 200zł,u nas nie ma problemu.

...

lucaskruszyna odpowiedział w temacie: Prostownica do włosów do 200zł - proszę o pomoc

Trochę tych małych urządzeń obecnie się pojawia. Możesz brać pod uwagę między innymi https://laborpro.pl/B265-Labor-Pro-Prostownica-podrozna-z-kosmetyczka-p2121. Dobra moc więc i prostowanie idzie szybko, a rozmiar niewielki więc będzie można ją wygodnie zabierać ze sobą.

Moderatorzy: Aniafryzjerbygaganova
Zasilane przez Forum Kunena

Najnowsze posty na forum