Jak dotrzeć do klientów?

asia76 stworzył temat: Jak dotrzeć do klientów?

Witajcie. Na początku października założyłam swój biznes. Zajmuje się zabiegami na włosy. Wykonuję Keratynową odbudowę i prostowanie włosów, Nanoplastię i botox na włosy. Wynajmuję miejsce w salonie gdzie prowadzone są usługi typu paznokcie, rzęsy, makijaż permanentny. Założyłam oczywiście swoją stronę na fb. Niestety klientów obecnie brak. Myślałam, że praca w takim salonie gdzie jest stała baza klientów będzie miała same plusy... ogłaszam się gdzie się da, mocno zeszłam z cen aby w tym trudnym czasie zachęcić klientów do moich zabiegów. Niestety to też nie pomogło. Kocham swoją prace i jest to moja pasja ale nie wiem jak dotrzeć do większej bazy klientów przez mój fb i instagram, kompletnie tego nie ogarniam. Czy jest szansa na klika wskazówek od Was ? Pozdrawiam wszystkie Szczęśliwe

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

eleonora odpowiedział w temacie: Jak dotrzeć do klientów?

Regularnie publikacje, infografiki, konkursy, promocje, zamieszczanie postów na grupach lokalnych, content marketing. W przypadku niewielkiego nakładu finansowego. Oraz oczywiście cierpliwość w przypadku budowania swojej marki.

W sieci jest wiele ksiażek na temat marketingu. Dobrze jest sie nimi zainteresować. Na przyklad tutaj https://ksiegarnia.pwn.pl/Ksiazki/Marketing-reklama-PR,2195766,k.html

Stud4ort odpowiedział w temacie: Jak dotrzeć do klientów?

Zaktualizowałem swój profil, aby wyglądał bardziej profesjonalnie i skupiłem się na tworzeniu atrakcyjnych wizualnie treści. Angażowanie publiczności to coś, w co z pewnością włożę więcej wysiłku. Jeśli chodzi o hashtagi, staram się znaleźć równowagę pomiędzy tymi popularnymi, a tymi bardziej szczegółowymi, związanymi z moją działalnością. Współpraca i wzajemna promocja brzmią ekscytująco i przyjrzę się również tym opcjom. Doceniam twoją pomoc i będę cię informować o moich postępach!

Moderatorzy: Aniafryzjerbygaganova
Zasilane przez Forum Kunena

Najnowsze posty na forum

• militaria Avatar Jaka dieta na schudnięcie

Zrób sobie regularny spis twojego ciśnienia ze 3 razy dziennie i do lekarza bo nie żartów serio....

Ostatni post przez militaria

• DanaFox Avatar Jaka fryzura męska

Należy niezwłocznie skontaktować się z zaufanym miejscem, takim jak UNLMTD...

Ostatni post przez DanaFox

• Doromogl Avatar sss

Rzeczywiście, to zależy od preferencji i oczekiwań. Jeśli zależy nam na prostych włosach, to...

Ostatni post przez Doromogl